PČ skeletonā uzvar Štēli; Martins Dukurs 11.vietā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/AFI

Pasaules čempionātā bobslejā un skeletonā sestdien sacensībās skeletonā vīriešiem par uzvarētāju kļuva Šveices sportists Gregors Štēli, bet Martins Dukurs ierindojās 11.vietā.

Martins Dukurs trīs braucienu summā no Štēli atpalika par 1,10 sekundēm, bet Tomass Dukurs pēc trešā brauciena atradās 22.pozīcijā un pēdējam braucienam, kura piedalījās 20 labākie skeletonisti, nekvalificējās.

Sudraba godalgu izcīnīja britu sportists Adams Pengilijs, kurš no Štēli atpalika par 0,35 sekundēm, bet bronzas godalga nonāca šīs sezonas Pasaules kausa izcīņas kopvērtējuma uzvarētāja krieva Aleksandra Tretjakova īpašumā. Viņš no Štēli atpalika par 0,51 sekundi.

Jau ziņots, ka piektdien silto laika apstākļu un lietus dēļ tika anulēti otrā brauciena rezultāti, līdz ar to čempions tika noskaidrots tikai trīs braucienu summā.

Jau ziņots, ka Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā šosezon Martins Dukurs ar 1282 punktiem izcīnīja sesto vietu, bet Tomass Dukurs ar 761 punktu ierindojās 16.pozīcijā. Pasaules kausu ar 1526 punktiem izcīnīja Tretjakovs.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu