Slavenā biatloniste Noinere pēc šīs sezonas beigs karjeru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Slavenā vācu biatloniste Magdalēna Noinere nolēmusi pēc šīs sezonas beigt sportistes karjeru.

Šādu lēmumu Noinere otrdien izplatīja ar savas oficiālās mājaslapas internetā starpniecību.

Karjeru Noinere beigs nākamā gada martā - mēnesi pēc tam, kad viņai apritēs 25 gadi.

"Esmu nolēmusi pēc šīs sezonas beigt biatlonistes karjeru. Ja godīgi, par to paziņot vēlējos jau pirms divām nedēļām, taču organizatorisku iemeslu dēļ man nācās pārcelt datumu. Tas bija nepatīkami, jo par šo tēmu vienmēr esmu vēlējusies runāt atklāti un godīgi," izteicās Noinere. "Pēdējās intervijās man pastāvīgi jautāja, cik ilgi es vēl piedalīšos sacensībās. Bija daudz spekulāciju par šo tēmu, un man nācās izvairīties no atbildes."

"Beidzot esmu pieņēmusi lēmumu, ko uzskatu par pareizu un pārdomātu. Prieks, ka beidzot varu pateikt to, ko domāju. Šīs sezonas beigās es beigšu savu biatlonistes karjeru," atzina Noinere.

"Esmu pārliecināta, ka pēc sportistes karjeras beigām mani sagaida kaut kas jauns un lielisks," piebilda slavenā sportiste.

Noinere savas pēdējās sacensības aizvadīs nākamā gada marta sākumā, kad Rūpoldingā risināsies pasaules čempionāts.

Pagājušā gada Vankūveras olimpiskajās spēlēs Noinere izcīnīja divas zelta medaļas, triumfējot iedzīšanas un masu starta sacensībās. Tāpat viņa Vankūveras Olimpiādē tika arī pie sudraba godalgas sprintā.

Tāpat Noinere karjeras laikā izcīnījusi desmit zelta medaļas pasaules čempionātos, 25 reizes uzvarējusi Pasaules kausa izcīņas posmos, kā arī divreiz triumfējusi Pasaules kausa kopvērtējumā (2008. un 2010.gadā).

Šīs sezonas Pasaules kausa kopvērtējumā Noinere ar 156 punktiem šobrīd atrodas līderpozīcijā, tuvāko sekotāju Kaisu Mekereinenu no Somijas apsteidzot par 11 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu