Kamaniņu braucējai Zirnei uzvara PK kopvērtējumā jauniešu ieskaitē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas jaunā kamaniņu braucēja Ulla Zirne kļuvusi par Pasaules kausa ieguvēju jauniešu ieskaitē.

Šajā nedēļas nogalē Zirne izcīnīja piekto vietu Pasaules kausa pēdējā, sestajā, posmā, kas risinājās Oberhofas trasē Vācijā, tomēr ar to bija pietiekoši, lai par septiņiem punktiem apsteigtu amerikānieti Sofiju Terēzi Bakliju.

Savukārt trešajā vietā kopvērtējumā palika Krievijas sportiste Viktorija Demčenko.

Cita Latvijas kamaniņu braucēja jauniešu ieskaitē Alise Mitkus kopvērtējumā ierindojās 27.vietā, taču viņa šosezon piedalījās tikai divos no sešiem Pasaules kausa posmiem.

Oberhofas posmā Mitkus spēja izcīnīt 12.vietu 28 dalībnieču konkurencē.

Vēl Oberhofā jauniešu ieskaitē puišiem Ralfs Bērziņš ieņēma 17.vietu, bet Kārlis Matuzels palika pozīciju zemāk.

Abi sportisti startēja tikai sezonas pēdējos divos posmos - Bērziņam kopvērtējumā 30.vieta, bet Matuzels ieņēma 32.vietu 60 dalībnieku konkurencē.

Junioru puišu ieskaitē pēdējā posmā 12.vietu izcīnīja Artūrs Dārznieks, Riks Kristens Rozītis palika 15.vietā, bet Rihards Lozbers ieņēma 21.pozīciju.

Kopvērtējumā Rozītis ieņēma devīto vietu, Lozbers palika 24.pozīcijā, bet Dārznieks, kurš junioru ieskaitē startēja tikai vienā posmā, ierindojās 38.vietā 57 dalībnieku konkurencē.

Juniorēm Oberhofas posmā Saiva Dambīte palika pēdējā, 27.pozīcijā starp finišējušajām sportistēm, bet kopvērtējumā viņa palika pēdējā, 46.vietā.

Savukārt junioru divnieku ekipāža Kristens Putins/Imants Marcinkēvičs pēdējā posmā pirmajā braucienā ieņēma 12.vietu, bet otrajā vairs neizgāja uz starta, tāpēc kopvērtējumā nepacēlās augstāk par 13.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu