Dukurs mājās atgriežas Supermena tērpā (15)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pēc skeletona sezonas noslēguma Latvijā šo otrdien atgriezās Martins Dukurs, kuram šosezon līdzvērtīgu pretinieku nebija nevienā pasaules trasē. Pasaules čempions skeletonā mājās atgriezās Supermena tērpā, tā vēstīja LNT ziņas.

Pasaulē ļoti reti ir gadījumi, kad sporta veidos, kur cīnās arī par Olimpiskajām medaļām, kāds sportists dominētu tik ļoti, kā pēdējos gados to dara Martins Dukurs.

Visas sezonas garumā tikai vienās sacensībās Martins pieļāva kļūdu, krita un nekāpa uz goda pjedestāla. Visos pārējos braucienos, kur viņš izgāja uz starta, mūsējais bija labākais.

Šo otrdien Latvijā Martins nekautrējoties var atgriezties Supermena kreklā. «Draugi nopirka, uzdāvināja, jāvelk bija - tāds arī bija tas mērķis krekla dāvināšanai.

Noteikti apzināti es uzvilku, piederas pie tēla dotajā momentā,»

sacīja Martins.

Uzreiz gan jāpiebilst, ka Rīgas lidostā Dukurs ieradās tāpat kā pārējie pasažieri – sēžot lidmašīnā, nevis lidojot tai blakus.

Šosezon Latvijas Supermens vispirms izcīnīja Pasaules kausu sacensībās, kas sastāv no astoņiem posmiem visas ziemas garumā, bet pagājušajā mēnesī triumfēja Pasaules čempionātā, vienā no grūtākajām pasaules trasēm – Leikpleisidā.

«Protams, nevarēju paredzēt, ka tik labi aizies. Ja būtu zinājis, es būtu piebremzējis varbūt. Tur arī ir tā problēma, ka visi mēģina pievilkties klāt un tas ir tikai laika jautājums,» norādīja čempions.

Šobrīd visa skeletona pasaule domā, kā noķert Dukuru līdz 2014.gada Soču Olimpiskajām spēlēm. Martins saka, ka visi trumpji vēl nav izspēlēti un jau nākamajā mēnesī sāks testēt 40 jaunos skeletona slidu pārus.

Komentāri (15)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu