Kalnu slēpotājam Zvejniekam trešā vieta FIS sacensībās slalomā (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas kalnu slēpotājs Kristaps Zvejnieks svētdien izcīnīja trešo vietu FIS sacensībās slalomā, kas vienlaikus bija arī Norvēģijas čempionāts.

Noprotams, ka ar sasniegto rezultātu Zvejnieks uzstādījis jaunu karjeras rekordu vienās sacīkstēs izcīnītajos FIS kategorijas punktos. Līdz šim latvieša labākais rezultāts ir 17,13 punkti, kas sasniegts šā gada februārī slaloma disciplīnas sacensībās Austrijā.

Zvejnieks sacensības uzsāka ar 11.starta numuru, sacīkšu gaitā apsteidzot vairākus sportistus, kuri karjeras laikā sasnieguši daudz labākus rezultātus.

Uzvaru sacensībās svinēja mājinieks Sebastians Sūlevāgs, kurš Zvejnieku divu braucienu summā apsteidza par 0,85 sekundēm, bet otrais bija vēl viens norvēģis Henriks Kristofešens - viņš latvieti apsteidza par 0,44 sekundēm.

Kā pēc sacensībām izteicās Zvejnieks, sasniegtais rezultāts viņam ir pierādījums sev pašam, ka sportisti, kuri regulāri startē Pasaules kausa sacensībās, nav neuzveicami.

Lillehammerē notiekošajās sacensībās Zvejnieks iepriekš izcīnīja 29. vietu nobraucienā, 13. vietu superkombinācijā, 40. vietu supergigantā un 19. vietu milzu slalomā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu