Brāļiem Šiciem piektā vieta PK posmā kamaniņu sportā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas kamaniņu sporta divnieku ekipāža Andris un Juris Šici svētdien izcīnīja piekto vietu Vinterbergas trasē Vācijā notikušajās Pasaules kausa septītā posma sacensībās.

Savukārt otra Latvijas ekipāža Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš otrajā braucienā piedzīvoja kritienu un palika bez ieskaitīta rezultāta.

Braucienos brāļi Šici uzrādīja sesto un piekto laiku, kas divu braucienu summā ļāva noslēgt labāko piecinieku. Savukārt Gudramovičs/Kalniņš neveiksmi piedzīvoja pēc tam, kad pirmajā braucienā uzrādīja astoto labāko laiku.

Par posma uzvarētājiem kļuva austrieši Andreāss un Volfgangs Lingeri, kuri par 0,029 sekundēm apsteidza vāciešus Toniju Egertu un Sašu Benekenu, bet trešie 0,221 sekundi aiz uzvarētājiem bija Kristians Oberštolcs/Patriks Grūbers no Itālijas.

Brāļi Šici no uzvarētāja atpalika par 0,445 sekundēm.

Pavisam sacensībās abus braucienus pabeidza 18 ekipāžas.

Pasaules kausa kopvērtējumā pēc septiņiem posmiem līderi ar 627 punktiem ir Tobiass Vendls/Tobiass Ārlts no Vācijas, brāļi Šici ar 310 punktiem ir septītie, bet Gudramovičs/Kalniņš ar 148 punktiem atrodas 16.pozīcijā.

Posms svētdien noslēgsies ar dāmu sacensībām.

Pasaules kausa septītais posms Latvijas sportistiem sestdien ļoti neveiksmīgi sākās ar vīru sacensībām. Tajās Inārs Kivlenieks ierindojās 24.vietā, bet Kristaps Mauriņš, Mārtiņš Rubenis un Rihards Lozbers, kuram šīs bija Pasaules kausa debijas sacensības, sadalīja 28.-30.vietu starp 32 braucējiem.

Šajā sezonā sportisti sacentīsies deviņos Pasaules kausa posmos. Savukārt pasaules čempionāts 1. un 2.februārī norisināsies Vistleras trasē Kanādā.

2015.gadā pasaules čempionāts notiks Siguldas trasē.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu