Martins Dukurs iekļauts Ginesa rekordu grāmatā (20)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: skeleton.lv

Pēdējo gadu pasaules labākais skeletonists, 2013. gada Latvijas labākais sportists Martins Dukurs iekļauts Ginesa rekordu grāmatā, vēsta «skeleton.lv».

Šādu atzinību jaunākais no brāļiem Dukuriem izpelnījies, pateicoties uzvarām kopvērtējumā iepriekšējās četrās Pasaules kausa (PK) izcīņas sezonās.

Siguldieša triumfa gājiens PK tūrē turpinās kopš 2009./2010. gada sezonas.

29 gadus vecais skeletonists izcīnījis divus pasaules čempiona titulus, četras reizes triumfējis Eiropas čempionātā un ir 2010. gada Vankūveras olimpisko spēļu sudraba medaļas ieguvējs.

Gaidāmajās Soču olimpiskajās spēlēs, kas Krievijas kūrortpilsētā sāksies 7. februārī, Dukurs būs viens no galvenajiem pretendentiem uz augstākā kaluma godalgu.

«Darbs rit plānveidīgi, ar domu par Sočiem. Tagad ir lielāka skaidrība, ja es, piemēram, atgriežos atpakaļ pie 2007. gada vai 2009. gada. Pirms Vankūveras olimpiskās sezonas man bija vairāk nezināmo, bet tagad man liekas, ka esmu gatavāks,» iepriekš sarunā ar TVNET norādīja M. Dukurs.

Kopumā Pasaules kausa izcīņas posmos Martins Dukurs izcīnījis 27 uzvaras.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu