Sestdien Siguldā notiks noslēguma pasākumi bobslejā, skeletonā, kamaniņu sportā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Sestdien Siguldas bobsleja un kamaniņu trasē risināsies sezonas noslēguma pasākums bobslejā, skeletonā un kamaniņu sportā.

Šī sezona mūsu šo sporta veidu pārstāvjiem bijusi ļoti veiksmīga, nesen aizvadītajās Soču ziemas olimpiskajās spēlēs visas četras Latvijas godalgas ieguva tieši ledus trašu pārstāvji - bobslejisti, skeletonisti un kamaniņbraucēji.

Visi laureāti, kā arī citi labākie šo sporta veidu pārstāvji piedalīsies arī sezonas noslēguma pasākumā. Programma ļoti plaša – gan sacensības, gan paraugdemonstrējumi, tāpat braucieni ar Vučko, taxi bobiem, arīdzan ar lāpstām, informē organizatori.

Zināms, ka pasākumā nepiedalīsies divkārtējais olimpiskais vicečempions skeletonā Martins Dukurs.

Pasākuma ietvaros notiks Latvijas čempionāts kamaniņu sportā un bobslejā.

Siguldas trasē arī plaša kultūras programma, muzicēs Ivo Fomins, tāpat «Muravejs&Mufins», visiem būs iespēja vaigā skatīt mūsu olimpiskos medaļniekus, apmeklēt īpašos šo sporta veidu stendus. Pasākuma laikā arī dažādi izklaides pasākumi bērniem.

Sestdien, 8. martā, uz Siguldu no Rīgas pulksten 10.36 dosies arī speciāls vilciens - kamanu ekspresis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu