Žaļima četriniekam septītā vieta Eiropas kausa sacensībās

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Latviešu bobsleja pilota Uģa Žaļima ekipāža svētdien izcīnīja septīto vietu Kēnigzē trasē Vācijā notiekošā Eiropas kausa trešā posma otrajās četrinieku sacensībās.

Žaļims ar stūmējiem Kristapu Kalniņu, Jāni Jansonu un Intaru Dambi braucienos uzrādīja attiecīgi 11. un septīto laiku, summā uzvaru izcīnījušajam Nīderlandes pilotam Edvīnam van Kalkeram zaudējot 1,08 sekundes.

Savukārt Latvijas jaunais pilots Matīss Miknis arī šajās sacensībās nepiedalījās.

Ceturtdien pirmajās divnieku sacensībās Žaļims duetā ar pieredzējušo Dambi izcīnīja dalītu devīto vietu, bet Miknis ar Jansonu ierindojās 29.pozīcijā. Dienu vēlāk otrajās divnieku sacensībās Žaļims/Mārtiņš Rūgums ieņēma desmito vietu, bet Miknis/Dāvis Spriņģis ierindojās 28.pozīcijā.

Savukārt sestdien pirmajās četrinieku sacensībās Žaļima ekipāža guva devīto vietu.

Eiropas kausa izcīņa atsāksies pēc Jaunā gada.

Eiropas kausa pirmajā posmā novembra vidū Oskara Ķibermaņa ekipāžas divnieku sacensībās izcīnīja divas ceturtās vietas, bet četrinieku konkurencē divreiz tika pie trešās vietas.

Latvijas labāko pilotu Oskara Melbārža un Ķibermaņa ekipāžas šonedēļ Leikplesidā, ASV, aizvadīja pirmo Pasaules kausa posmu. Kopumā sezonā paredzēti astoņi Pasaules kausa etapi, bet februāra beigās un marta sākumā Vinterbergas trasē Vācijā notiks pasaules čempionāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu