Rastorgujevs izcīna 21. vietu sprinta sacensībās Antholcā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas labākais biatlonists Andrejs Rastorgujevs ceturtdien Antholcā (Itālija) izcīnīja 21. vietu Pasaules kausa (PK) sestā posma sacensībās sprinta disciplīnā.

Pirmajā šaušanā (guļus) 26 gadus vecais Rastorgujevs pieļāva divas kļūdas, kā rezultātā nācās mērot divus soda apļus, bet otrajā ugunslīnijā viņš šāva nekļūdīgi, sacensību uzvarētājam vācietim Simonam Šrempam piekāpjoties minūti un 15,6 sekundes.

Šremps sašāva visus 10 mērķus.

Otro vietu, šaujot nekļūdīgi, izcīnīja krievs Jevgēņijs Garaņičevs (+14 sekundes), bet trešo vietu ieguva Slovēnijas pārstāvis Jakovs Faks, kas līderim piekāpās 20,1 sekundi. Faks šaušanā kļūdījās vienreiz.

Tikmēr cits latvietis Rolands Pužulis, kas šaušanā kļūdījās vienreiz, finišēja 91. pozīcijā (+3 minūtes un 16,8 sekundes), savukārt Roberts Slotiņš ar četrām kļūdām šaušanā ierindojās priekšpēdējā 99. vietā. Šautuvē viņš nenogāza četrus mērķus.

Iedzīšanai kvalificējās labākie 60 biatlonisti.

Posms turpināsies piektdien, kad sprinta sacensības aizvadīs sievietes. Sestdien vīrieši un sievietes piedalīsies iedzīšanā, bet svētdien notiks stafete.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu