Valsts prezidents sveic brāļus Dukurus ar panākumiem Eiropas čempionātā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Valsts prezidents Andris Bērziņš apsveicis Martinu Dukuru ar sesto uzvaru Eiropas čempionātā un Tomasu Dukuru ar izcīnīto bronzas medaļu, informē Valsts prezidenta kancelejas Preses dienests.

Andris Bērziņš pateicas abiem sportistiem un visai skeletonistu komandai par pozitīvajiem pārdzīvojumiem, ko guvuši līdzjutēji, kā arī novēl turpmāk nezaudēt ticību sev un apņēmību sasniegt vēl augstākos mērķus.

Valsts prezidents uzsver: «Šis panākums vēlreiz apliecina, ka mērķtiecīgs un neatlaidīgs darbs, arvien augstu mērķu izvirzīšana ir ceļš uz panākumiem ilgu gadu garumā.»

Atgādināsim, ka Martins Dukurs Laplaņas (Francija) trasē sesto gadu pēc kārtas kļuva par Eiropas čempionu.

Finišu Martins Dukurs sasniedza pēc 59,77 sekundēm, uzstādot jaunu trases rekordu. Savu tuvāko sekotāju olimpisko čempionu Aleksandru Tretjakovu latvietis apsteidza par 0,40 sekundēm.

Savukārt bronzu Eiropas čempionātā izcīnīja Martina vecākais brālis Tomass Dukurs. Viņš M.Dukuram zaudēja 0,87 sekundes.

Sliktās ledus kvalitātes dēļ otro braucienu atcēla un sportisti vietas sadalīja pēc pirmā brauciena rezultātiem.

Pasaules kausa kopvērtējumā M.Dukurs ar 1335 punktiem ieņem pirmo vietu, bet T.Dukurs ar 1174 punktiem atrodas otrajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu