Riks Kristens Rozītis izcīna 3.vietu Nāciju kausā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šodien, 27.februārī, Krievijā Soču olimpiskajā trasē ar Nāciju kausa izcīņu, kas vienlaikus ir atlase Viessmann Pasaules kausa izcīņas pamatsacensībām, sākās Pasaules kausa (PK) izcīņas 9. posms kamaniņu sportā, TVNET informēja Latvijas kamaniņu federācija.

Vīru konkurencē no Latvijas uz starta līnijas stājās Riks Kristens Rozītis un Artūrs Dārznieks. Inārs Kivlenieks PK pēdējam posmam bija kvalificējies automātiski. Mūsu izlases jaunākais dalībnieks K.Rozītis savu braucienu veica 52.113 sekundēs un par divām sekundes desmitdaļām apsteidza komandas biedru A.Dārznieku, kurš braucienu veica 52.284 sekundēs.

Šāds sniegums ļāva Nāciju kausā attiecīgi izcīnīt Rikam Kristenam Rozītim 3.vietu un Artūram Dārzniekam 5.vietu. Par sacensību uzvarētāju tika atzīts Maksims Aravins no Krievijas, kurš finišēja pēc 52.108 sekundēm.

Rozītis sacensību uzvarētājam piekāpās vien nieka 0.005 sekundes. Līdz ar to svētdien PK 9.posma pamatsacensībās vīru konkurencē no Latvijas startēs visi trīs kungi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu