Priedulēnai 14.vieta pēc pasaules čempionāta pirmās dienas

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Latvijas skeletoniste Lelde Priedulēna pēc pasaules čempionāta, kas norisinās Vācijas trasē Vinterbergā, pirmajiem diviem braucieniem ieņem 14.pozīciju.

Siguldiete divu braucienu summā finišu sasniedza pēc minūtes un 56,56 sekundēm, no šā brīža līderes, olimpiskās čempiones Elizabetes Jarnoldsas (Lielbritānija) atpaliekot par 1,51 sekundi.

Otro vietu šobrīd ieņem kanādiete Elizabete Vatčī, bet trešaja pozīcijā atrodas vāciete Žaklīna Loelinga.

Trešais un ceturtais brauciens norisināsies sestdien.

Priedulēna pērn Latviju pārstāvēja Soču olimpiskajās spēlēs, bet iepriekšējā pasaules čempionātā viņa ierindojās 11.vietā. Šā gada februārī latvietei izdevās izcīnīt ceturto vietu pasaules junioru čempionātā, bet šosezon viņa piedalījās piecos Pasaules kausa posmos, kur labākais sniegums viņai izdevās Sanktmoricas trasē Šveicē, ierindojoties 14.pozīcijā.

Tāpat piektdien Latvijas labākie skeletonisti Martins un Tomass Dukuri aizvadīs izšķirošos braucienus vīru sacensībās.

Sacensību trešais brauciens sāksies plkst.15.30 pēc Latvijas laika, savukārt ceturtais - izšķirošais - brauciens norisināsies no plkst.17.00. Martins un Tomass ieņem attiecīgi pirmo un trešo vietu pēc ceturtdien aizvadītās pasaules čempionāta pirmās dienas, kaut otrajā braucienā M.Dukurs pieļāva kļūdu startā, izlecot no nekvalitatīvās starta «gropes».

Pēc pirmajiem diviem braucieniem M.Dukurs otrajā vietā esošo olimpisko čempionu krievu Aleksandru Tretjakovu apsteidz par 0,17 sekundēm, bet T.Dukurs no Krievijas sportista atpaliek jau par 0,52 sekundēm. Savukārt ceturtajā vietā esošo vācieti Kristoferu Grotēru pašlaik T.Dukurs apsteidz par 0,21 sekundi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu