Valsts prezidents sveic brāļus Dukurus ar panākumiem Pasaules čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Valsts prezidents Andris Bērziņš sirsnīgi sveic Martinu un Tomasu Dukurus ar izcīnīto dubultuzvaru - pirmo un trešo vietu Pasaules čempionātā skeletonā Vācijas trasē Vinterbergā, informēja prezidenta Preses dienestā.

«Jūsu gribasspēks, mērķtiecība, neatlaidība un panākumi ir spilgts apliecinājums, ka treniņos ieguldītais darbs un sportiskais azarts vainagojas ar uzvarām. Kaut arī ceļš līdz medaļām nav bijis viegls, gandarījums par paveikto atsver visus grūtos brīžus un pārdzīvotās neveiksmes. Esmu pārliecināts, ka šis sasniegums jums dos vēl lielāku apņēmību veiksmīgiem startiem un spožām uzvarām nākotnē,» sacīja prezidents, novēlot arī turpmāk daudz izaicinošu mērķu un panākumu tos sasniedzot.

Jau ziņots, ka Latvijas skeletonists M.Dukurs piektdien Vācijas trasē Vinterbergā trešo reizi karjerā kļuva par pasaules čempionu.

Iepriekš M.Dukurs par pasaules čempionu bija kļuvis 2011. un 2012.gadā.

Tikmēr pie pasaules čempionāta bronzas godalgas ticis vēl viens latviešu skeletonists T.Dukurs, pie medaļas šāda līmeņa sacensībās tiekot pirmo reizi karjerā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu