Siguldas Ziemas festivālā sacentīsies bobslejisti, lāpstu šļūcēji un deputātu komandas

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Siguldas Ziemas festivāla ietvaros sestdien bobsleja un kamaniņu trasē sacentīsies Latvijas labākie bobslejisti, kuri cīnīsies par Latvijas III ziemas olimpiādes medaļām, tiks noteikti labākie šļūcēji uz lāpstām un savdabīgās sacīkstēs piedalīsies arī Saeimas deputātu komandas.

Sākot no plkst. 12 cīņu par Latvijas olimpiādes medaļām uzsāks Latvijas bobsleja izlases ekipāžas.

Programmas turpinājumā «CAT ShowelRace Super Fināla» ietvaros trasē dosies pārmaiņus sieviešu, divnieku un vīriešu sacensību entuziasti lāpstu šļūkšanas tautas sportā. Savus spēkus trasē šļūcot ar lāpstu izmēģinās arī Latvijas bobsleja, skeletona un kamaniņu sporta smagsvari - Oskars Melbārdis, Oskars Ķibermanis, brāļi Dukuri, brāļi Šici un daudzi citi.

Sacīkšu noslēgumā paredzēta īpašā pasākuma nagla - «Arčers-Binders» Super stafete, kurā jauktās komandās aci pret aci sacentīsies Latvijas bobslejisti, skeletonisti un lāpstu šļūcēji, lai savā starpā izcīnītu stafetes galveno balvu - 1000 eiro no stafetes atbalstītājiem «Arčers» un «Binders», kuru sportisti ziedos labdarībai.

Savukārt «vučko» jeb bobsleja tūristu kamanu nobraucienos startēs Saeimas frakciju komandas no Nacionālās apvienības (NA), Saskaņas centra (SC) un Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) ar ministru Raimondu Vējoni sastāvā, kā arī Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) un Siguldas novada pašvaldības komandas.

Festivāla viesiem būs iespēja vērot grupas «Neon Saturdays» un DJ Toma Grēviņa muzikālos priekšnesumus kā arī iesaistīties dažādās aktivitātēs - CAT viedtālruņu testēšanu īpašos demo stendos, iegādāties Latvijas skeletona izlases atribūtiku, piedalīties «Optibet» Geo kečinga foto orientēšanās spēlē, nofotografēties īpašajā CAT foto stendā, iemēģināt skeletona un bobsleja kamanas un saņemt skeletonistu un bobslejistu autogrāfus.

Īpaši ir padomāts arī par mazajiem pasākuma dalībniekiem, jo visas dienas garumā trases ledus estakādē norisināsies «Latvijas Gāzes» nobraucieni ar bobu bērniem. Trases teritorijā uz vietas būs pieejams arī ēdināšanas serviss. Ieeja pasākumā būs bez maksas.

Sacensību sākums plkst. 12, bet noslēgums plkst. 17.45.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu