Domračeva izlaidīs nākamo biatlona sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Trīskārtējā olimpiskā čempione biatlonā baltkrieviete Darja Domračeva nolēmusi izlaist 2015./2016. gada sezonu, vēsta Baltkrievijas mediji.

29 gadus vecā sportiste jūlija sākumā savā «Instagram» profilā paziņoja par saslimšanu ar mononukleozi jeb Epšteina-Barra vīrusu.

«Visu kārtīgi apdomājot un izanalizējot, pieņēmu izlaist 2015./2016. gada sezonu. Doma atjaunot spēkus pirmo reizi man galvā ienāca pēc iepriekšējās Pasaules kausa izcīņas sezonas,» viņa citēts izdevumā «Pressball».

Iepriekšējā sezonā Domračeva pirmo reizi karjeras laikā savā īpašumā ieguva lielo Kristāla globusu jeb triumfēja PK sezonas kopvērtējumā.

«Organismu neapmānīsi. Mononukleozes noķeršana kļuva par sava veida signālu - atgriezties pie sākotnējām domām,» teica sportiste. «Varēju, protams, paciesties un tomēr šoziem startēt, bet pēc konsultācijām ar speciālistiem un ieklausoties sevī, nonācu pie lēmuma, ka prātīgi būs sezonu izlaist. Esmu pārliecināta, ka man tas nāks par labu, palīdzēs atjaunot spēkus un gūt motivāciju nākamajam gadam.»

Ar mononukleozi savulaik slimojuši arī visi Latvijas izlases biatlonisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu