Piešķir € 300 000 Siguldas trases infrastruktūras uzlabošanai

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Ministru kabinets otrdien, 24. novembrī, atbalstīja Izglītības un zinātnes ministrijas priekšlikumu piešķirt 300 000 eiro bobsleja un kamaniņu trases «Sigulda» infrastruktūras uzlabošanai, lai tur varētu rīkot augstākā līmeņa starptautiskās sporta sacensības kamaniņu sportā, bobslejā un skeletonā.

Par piešķirto finansējumu tiks veikta bobsleja kamanu pacelšanas lifta nomaiņa un junioru starta estakādes projektēšana un būvniecība atbilstoši Pasaules kausa organizēšanas prasībām.

Trasē plānots rīkot 2016./2017. gada Pasaules kausa posma sacensības skeletonā un bobslejā divniekiem un 2017. gada Pasaules junioru čempionātu kamaniņu sportā.

Finansējums tiks piešķirts no Izglītības un zinātnes ministrijas budžeta līdzekļiem, veicot finansējuma pārdali. Atbalstu finansējuma piešķiršanai 12. novembrī pauda arī Latvijas Nacionālā sporta padome.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu