Dumpis: Visi nostrādāja tik labi, cik bija gatavi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas kamaniņu sporta komandas galvenais treneris Kaspars Dumpis ir apmierināts ar mūsu sportistu veikumu Pasaules kausa (PK) izcīņas pirmajā posmā Insbrukas trasē Austrijā.

«Esmu apmierināts ar visas komandas sniegumu,» Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF) citē Dumpja teikto. «Visi nostrādāja tik labi, cik bija gatavi dotajā brīdī. Protams, liels prieks par stafeti, jo katrs sportists nostrādāja savu posmu ļoti labi un bez kļūdām, līdz ar to rezultāts neizpalika.»

Latvijas komanda Elīza Cauce, Artūrs Dārznieks un divnieka ekipāža Andris un Juris Šici izcīnīja sudraba medaļas, piekāpjoties vienīgi Vācijas izlasei.

«Runājot par Amerikas un Kanādas trasēm. Mums tās nav tik pazīstamas, bet tā ir ar daudziem konkurentiem. Tāpēc labākus rezultātus uzrādīs tie, kas spēs pēc iespējas labāk un ātrāk iemācīties trasi. Atgādinu, ka sportistiem ir tikai seši braucieni pirms sacensībām,» norādīja Dumpis.

Insbrukā Šici izcīnīja piekto vietu divniekos, 13. vietu izcīnīja Kristens Putins un Kārlis Krišs Matuzels, bet Oskars Gudramovičs un Pēteris Kalniņš, pieļaujot rupju kļūdu otrajā braucienā, ierindojās 18. pozīcijā. Sieviešu konkurencē Cauce izcīnīja 8. vietu; kungiem Dārznieks ieņēma 11. vietu, Inārs Kivlenieks ieguva 13. vietu, bet Kaspars Mauriņš tika diskvalificēts.

Nākamie trīs posmi risināsies Ziemeļamerikā, divi ASV un viens Kanādā. Pēc tam PK sezona atgriezīsies Eiropā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu