Gasūna nefinišē pirmajā braucienā PK posmā slalomā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: infoski.lv

Latvijas kalnu slēpotāja Lelde Gasūna otrdien Liencā (Austrijā) nefinišēja pirmajā braucienā Pasaules kausa (PK) posmā slalomā, kurā uzvaru izcīnīja Zviedrijas sportiste Frida Hansdotera.

Gasūna bija viena no 13 sportistēm, kura nefinišēja pirmajā braucienā.

Hansdotera bija līdere jau pēc pirmā brauciena, finišējot pēc 52,91 sekundes, par 0,11 sekundēm apsteidzot šveicieti Vendiju Holdeneri un par 0,39 sekundēm austrieti Mihaēlu Kirhgaseri.

Savukārt divu braucienu summā Hansdotera finišēja pēc minūtes un 47,02 sekundēm, Holdenere viņai zaudēja 0,07 sekundes, bet trešo vietu izcīnīja slovākiete Petra Vlhova, kura atpalika par 0,43 sekundēm.

Hansdotera izcīnīja trešo uzvaru PK sacensībās karjerā, ceturto reizi šosezon tiekot uz goda pjedestāla.

Zviedriete ir līdere PK kopvērtējumā slalomā ar 320 punktiem, bet otrā ar 220 punktiem ir Vlhova, kamēr trešā ar 200 punktiem ir amerikāniete Mikaēla Šifrina, kura traumas dēļ otrdien nestartēja. PK absolūtajā kopvērtējumā līdere ar 658 punktiem ir šveiciete Lara Guta, kurai seko amerikāniete Lindseja Vona ar 500 punktiem, bet trešā ir Hansdotera ar 476 punktiem.

Pirmdien Gasūna turpat Liencā ieņēma 55. vietu pirmajā braucienā milzu slalomā, bet otro veica 30 labākās. Decembra pirmajā pusē Gasūna startēja PK posmā Orē (Zviedrijā), kur milzu slalomā pēc pirmā brauciena bija 48., bet slalomā - 45. vietā. Arī tur otrajiem braucieniem latviete nekvalificējās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu