Sniega vētras dēļ izmaiņas Pasaules kausa posma programmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Starptautiskā Kamaniņu sporta federācija ziņo, ka sniega vētras dēļ sportistu kamanas nav laikā nogādātas Vistlerā, Kanādā un piektdien paredzētie 3. Viessmann Pasaules kausa posma sieviešu un divnieku ekipāžu braucieni tiek pārcelti. Tie notiks sestdien, 10. decembrī, reizē ar vīriešu sacensībām un 2. Viessmann Komandu stafetes Pasaules kausa posmu. Ceturtdien paredzētās Nāciju kausa sacensības tiek pārceltas uz piektdienas vakaru.

Kanādas mediji jau svētdien ziņoja, ka tās provinces Manitobas dienvidos sācis spēcīgi snigt, bloķējot satiksmi uz lielākajiem ceļiem.

Kravas mašīnai, ar ko tiek pārvestas sportistu kamanas no Leikplesidas, ASV, kur notika 2. Viessmann Pasaules kausa posms pagājušajā nedēļas nogalē, bija paredzēts ierasties Vistlerā otrdien, taču vētras dēļ tā iestrēga Kanādas pilsētā Brendonā, apmēram 2000km no galamērķa.

Kamanu kavēšanās dēļ pirmie treniņbraucieni 2010. gada Olimpiskajā trasē tiks aizvadīti tikai piektdien, 9. decembrī, pirms Nāciju kausa sacensībām.

3. Viessmann Pasaules kausa posma sacensību grafiks 10. decembrī pēc Latvijas laika:

Sievietes: 19:00
Divnieku ekipāžas: 21:40
Vīrieši: 1:00
2. Viessmann Komandu stafetes Pasaules kauss: 4:40

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu