Titulētajam tramplīnlēcējam Freindam krustenisko saišu plīsuma dēļ sezona beigusies

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Olimpiskajam un pasaules čempionam tramplīnlēkšanā Severīnam Freindam krustenisko saišu plīsuma dēļ šī sezona ir beigusies, otrdien pavēstīja Vācijas Slēpošanas asociācijas (DSV).

Līdz ar to viņam nebūs iespējams aizstāvēt savu pasaules čempiona titulu uz lielā tramplīna.

Šo sezonu 28 gadus vecais Friends iesāka veiksmīgi, pirmajās sacensībās gūstot otro vietu, bet otrajā izcīnot uzvaru. Nākamajās septiņās sacensībās, kurās viņš piedalījās, vācieties tikai divas reizes iekļuva desmitniekā. Savukārt aizvadītajā nedēļā notikušajās sacensībās Polijā viņš nepiedalījās.

Freinds šosezon tika pie 309 punktiem, kas viņam patlaban dod 12.vietu kopvērtējumā.

Arī iepriekšējā sezonā Freindu vajāja pamatīgas veselības problēmas, un aprīlī viņam tika veikta gurna operācija, kas no treniņprocesa lika izlaist aptuveni piecus mēnešus.

Freinds 2014.gadā kļuva par olimpisko čempionu komandu sacensībās, zelta godalgu šajā disciplīnā iegūstot arī aizpērn planētas meistarsacīkstēs. Pie augstākā kaluma godalgas pasaules čempionātā viņš tika arī jauktajās komandu sacensībās, kamēr individuāli tika pie sudraba.

Freinds ir arī 2014./2015.gada sezonas Pasaules kausa ieguvējs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu