Dālmeiere: Esmu sasniegusi daudz vairāk, nekā sapņoju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Viena no šā brīža pasaules labākajām biatlonistēm vāciete Laura Dālmeiere, kura jau nodrošinājusi uzvaru Pasaules kausa kopvērtējumā, atzīst, ka šī sezona viņai izvērsies negaidīti veiksmīgi.

«Pēc pasaules čempionāta Hohfilcenē man bija grūti pārorientēties uz startiem Pasaules kausa izcīņā. Tas, ka man bija iespēja izcīnīt Lielo kristāla globusu,» viņa sacīja Vācijas izdevumam «DSV».

23 gadus vecā Dālmeiere pasaules čempionātā Austrijā izcīnīja piecas zelta un vienu sudraba medaļu, nopelnot 65 tūkstošu eiro prēmiju. Viņa kļuva par panākumiem bagātāko biatlonisti Hohfilcenē.

«Šajā sezonā esmu sasniegusi daudz vairāk, nekā sapņoju. Protams, Norvēģijā centīšos startēt cik vien labi varu, bet, kā tas sanāks, tā arī būs. Es neskaitu Pasaules kausa kopvērtējuma punktus un cīņā par Mazo globusu arī tos neskaitīšu,» norādīja Vācijas biatloniste.

Dālmeierei PK kopvērtējumā ir 1137 punktu un viņa vairs nav aizsniedzama.

Šajā nedēļas nogalē Holmenkollenē (Norvēģija) startēs Pasaules kausa pēdējais etaps. Sievietes piektdien sacentīsies 7,5 km sprinta sacensībās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu