Frencels sezonas pēdējā posmā nodrošina uzvaru PK ziemeļu divcīņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Vācijas ziemeļu divcīņas sportists Ēriks Frencels svētdien uzvarēja Vācijā notikušajās sezonas pēdējās sacensībās un nodrošināja uzvaru arī Pasaules kausa kopvērtējumā.

2014.gada Soču olimpisko spēļu čempions Frencels Pasaules kausā triumfējis piecas sezonas pēc kārtas.

Pēc tramplīnlēkšanas disciplīnas Frencels desmit kilometru slēpošanas distanci uzsāka ar pusminūtes deficītu pret savu sīvāko konkurentu kopvērtējumā un tautieti Johannesu Ridzeku.

Tiesa, Frencels trasē apdzina visus konkurentus un izcīnīja uzvaru. Vācietis finišēja pēc 28 minūtēm un 49,7 sekundēm, otrās vietas ieguvēju francūzi Fransuā Bro apsteidzot par 7,7 sekundēm.

Savukārt trešais finišēja japānis Aiko Vatabe, kurš Frencelam zaudēja 11,2 sekundes. Tikmēr Ridzeks finišēja devītais, no Frencela atpaliekot teju pusminūti.

Patlaban 28 gadus vecais Frencels šosezon izcīnīja desmit uzvaras.

Pasaules kausa kopvērtējumā Frencels iekrāja 1734 punktus, kamēr 1609 punkti bija Ridzekam. Tikmēr trešo pozīciju kopvērtējumā izrāva Vatabe, kura kontā 2086 punkti, bet par 17 mazāk bija vācietim Fabianam Rīslem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu