Norvēģijas policija viesnīcā pārtraukusi biatlonistu ballīti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Norvēģijas policija bijusi spiesta pārtraukt Norvēģijas biatlonistu ballīti kādā viesnīcā, kurā sportisti atzīmējuši Pasaules kausa (PK) izcīņas sezonu, paziņojusi Holmenkolenes sporta centra komunikācijas menedžere Emīlija Nordskāra.

«Ieradās policija un pārtrauca ballīti, jo kāds vairākas reizes dažādās vietās ieslēdza ugunsdzēsības signalizāciju. Tas noteikti bija kāds, kurš klejoja pa viesnīcas gaiteņiem un jautri pavadīja laiku. Tieši kurš tas bija, es nezinu. Cik es sapratu, tā vienkārši bija blēņošanās. Visi, kuri atradās ballītē, bija sarūgtināti. Žēl, jo sportistiem bija gara sezona un šādi pasākumi kļuvuši par tradīciju. Loģiski, ka cilvēki vēlējās papriecāties nedaudz ilgāk,» NRK sacīja Nordskāra.

Kā paziņojusi policija, tad ballītē piedalījušies 400 cilvēku, tajā skatā Norvēģijas un ārvalstu sportisti.

Sezonas noslēdzošā posma pēdējās sacensībās 12,5 kilometru masu startā sievietēm triumfēja norvēģiete Tirila Ekhofa, savukārt vīriešu konkurencē sprinta disciplīnā ātrākais bija norvēģis Juhanness Tīngnēss Bē, kurš izcīnīja arī bronzas godalgu iedzīšanā.

Pasaules kausa izcīņas kopvērtējumā pirmajā desmitniekā ierindojās trīs Norvēģijas biatlonisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu