Titulētais biatlonists Furkads: Nebaidos par drošību Phjončhanas olimpiskajās spēlēs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Francijas titulētais biatlonists Martēns Furkads atzinis, ka viņš seko līdzi saspīlētajiem politiskajiem procesiem, taču nejūt bailes par drošības draudiem februārī gaidāmajās Phjončhanas olimpiskajās spēlēs Dienvidkorejā.

Ziemas olimpisko spēļu norise paredzēta nākamgad laika posmā no 9. līdz 25. februārim Dienvidkorejas pilsētā Phjončhanā. Tā atrodas mazāk nekā 100 kilometru attālumā no robežas ar Ziemeļkoreju, kas regulāri veic kodolieroču izmēģinājumus.

«Sekoju saspīlētajiem politiskajiem procesiem, taču nevaru iedomāties, ka olimpiskās spēles Dienvidkorejā tiktu atceltas. Nejūtu bailes, jo esmu pārliecināts, ka drošības nosacījumi tiks izpildīti. Pilnībā paļaujos uz Francijas valdību, nacionālo olimpisko un sporta komiteju, kā arī Starptautisko Olimpisko komiteju,» sportistu citē Francijas vietējais medijs «Le Figaro».

Pašlaik 29 gadus vecais Furkads savas karjeras laikā izcīnījis 11 zelta medaļas pasaules čempionātos, divas olimpisko spēļu zelta godalgas, kā arī sešas reizes uzvarējis Pasaules kausa kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu