Olimpiskie medaļnieki Melbārdis un Strenga triumfē Latvijas čempionātā bobslejā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Phjončhanas olimpiskajās spēlēs bronzu ieguvušie Oskars Melbārdis un Jānis Strenga sestdien Siguldā triumfēja Latvijas čempionātā bobslejā.

Pilots Melbārdis kopā ar stūmēju Strengu sestdien divu braucienu summā par piecām sekundes simtdaļām apsteidza Oskaru Ķibermani un Matīsu Mikni.

Pēc pirmā brauciena olimpiskajiem medaļniekiem bija tikai vienas simtdaļas pārsvars, tomēr otrajā braucienā atstatumu pār konkurentiem izdevās pieaudzēt.

Tikmēr trešo vietu sestdien Latvijas čempionātā izcīnīja Ralfs Bērziņš ar Dāvi Spriņģi.

Melbārdis ar Strengu februārī kļuva par vienīgajiem Latvijas medaļniekiem Phjončhanas olimpiskajās spēlēs.

Savukārt skeletonā risinājās precizitātes braucieni, kuros uzvarēja Elvis Veinbergs. 15 gadus vecā skeletonista abu braucienu laiki atšķīrās tikai par 0,04 sekundēm.

Otrajā vietā vēl viens jaunais skeletonists, šīs sezonas Eiropas kausu ieguvējs Krists Netlaus, viņa braucienu rezultāti atšķīrās par 0,07 sekundēm.

Savukārt dalīta trešā vieta diviem sportistiem – Ivo Šteinbergam un Martinam Dukuram, kuru laiki atšķīrās par 0,16 sekundēm.

Tomass Dukurs šādā vērtējuma bija piektais, bet sestā Endija Tērauda. Pirmajam sešiniekam braucienu laiki atšķīrās ļoti maz, tikai par 0,16 sekundēm.

Skeletona precizitātes braucienos piedalījās arī vairāki ārzemnieki, tostarp austrietis Matiass Gūgenbergers, spānis Anders Mirambels, ukrainis Vasilijs Geraškevičs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu