Bendika un Bricis kļūst par Latvijas biatlona čempioniem sprintā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SIPA/Scanpix

Par Latvijas biatlona čempionāta uzvarētājiem sprintā piektdien Madonā kļuva Baiba Bendika un pieredzējušais Ilmārs Bricis.

Bendika piektdien bija labākā 7,5 kilometru distancē, turklāt abās šaušanās viņa šāva precīzi, finišu sasniedzot pēc 21 minūtes un 26,9 sekundēm. Tikmēr otrajā vietā ierindojās lietuviete Nataļja Kočergina, kura ugunslīnijā netika galā ar trim mērķiem un uzvarētājai zaudēja vienu minūti un 41,3 sekundes.

Savukārt trešā bija vēl viena Lietuvas pārstāve Gabriele Leščinskaite.

Kopumā sievietēm sacentās tikai septiņas sportistes, no kurām pēdējās divas vietas ieņēma Jūlija Matvijenko un Anna Konovalova, taču viņām Latvijas čempionāta ieskaitē attiecīgi otrā un trešā pozīcija.

Tikmēr deviņu kilometru distancē vīriešiem uzvaru guva lietuvietis Vītauts Strolija, kurš šaušanā nesašāva divus mērķus, bet tik un tā par minūti un 15,8 sekundēm apsteidza vienu kļūdu pieļāvušo Brici, kuram ir jau 47 gadi. Tieši viņš tad arī tika kronēts par Latvijas čempionu.

Trešo vietu piektdienas sacensībās ieguva Roberts Slotiņš, bet aiz viņa bija Aleksandrs Patrijuks.

Junioru konkurencē par Latvijas čempioniem tikmēr kļuva Edgars Mise un Krista Razgale.

Sestdien Latvijas čempionāta ietvaros notiks arī masu starta sacensības.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu