Fogelis ievēlēts par Starptautiskās kamaniņu braukšanas federācijas ģenerālsekretāru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) viceprezidents Einars Fogelis sestdien tika ievēlēts par Starptautiskās Kamaniņu braukšanas federācijas (FIL) ģenerālsekretāru, ziņo Latvijas Kamaniņu sporta federācija (LKSF).

Fogelis iepriekš bija FIL viceprezidents tehniskajos jautājumos, bet tagad viņš ieņems ģenerālsekretāra amatu, jo līdzšinējais šī darba veicējs Svens Romsteds no ASV, nolēma amatu atstāt.

Uz vakanto ģenerālsekretāra amatu Fogelis bija vienīgais pretendents.

Tikmēr par FIL viceprezidentu tehniskajos jautājumos kļuvis titulētais Itālijas kamaniņu braucējs Armīns Cēgelers. Viņš savulaik kļuva par divkārtēju olimpisko čempionu, reizi bija otrais un trīs reizes izcīnīja bronzas medaļas. Viņam konkurenci uz amatu sastādīja Valters Korijs no Kanādas, tomēr tieši Cēgelers stāsies Fogeļa vietā.

Tikmēr par FIL prezidentu jau uz septīto termiņu tika ievēlēts līdzšinējais organizācijas vadītājs Jozefs Fendts no Vācijas, kuram neviens cits kandidāts konkurenci nesastādīja.

Fogelis ir arī Latvijas Sporta Federāciju padomes (LSFP) prezidents un Latvijas Olimpiskās vienības (LOV) valdes priekšsēdētājs.

Nedēļas nogalē Bratislavā notika FIL kongress.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu