Koša dzīves telpa

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Interesanti un spilgti interjera priekšmeti bagātina dzīves telpu un vairo prieku. Pretstati pievelkas un vienlaikus cits citu papildina. Šī dzīves gudrība attiecas arī uz mājokli un dzīvošanu. Tādi materiāli kā alumīnijs vai mākslīgā šķiedra lieliski sader ar modernu dizainu, kas radīts no koka, zīda vai pinumiem.

Galds “No Waste”

Pēdējā Milānas mēbeļu gadatirgū demonstrētais galds darināts no speciāli apstrādāta alumīnija. Pateicoties noapaļotajām formām, tas nebūt nešķiet auksts, bet tieši otrādi – pievilcīgs.

Plaukts "Pause"

Grāmatu plaukts no alumīnija plāksnēm veidots stingri ģeometriskā dizainā. To var izmantot gan kā starpsienu, gan kā atsevišķu mēbeli.

Galdiņi “Tablo”

Tie noder dažādā situācijās, jo ir viegli pārvietojami. Virsma ir hromēta un lakota.

Krēsls “Meridiana”

Šis atzveltnes krēsls ir pieejams vairākos variantos, piemēram, gan no hromēta tērauda, gan no plastikāta, turklāt dažādās krāsās – caurspīdīgs, balts, sarkans.

Taburete “Miura”

Bāra taburete ir gatavota no stiprināta polietilēna (2,5 reizes izturīgāks par alumīniju). Tā izceļas ar dinamisku formu, un, pateicoties īpatnējai ražošanas tehnoloģijai, ir saliekama.

Pusszvilnis “nan03”

No mākslīgās šķiedras ražots kustīgs atpūtas krēsls ar hroma vai koka kājām. Tas lietojams divās pozīcijās. Virsma ir noņemama un izmantojama atsevišķi.

Plaukts “Disco”

Patiesībā tā ir saliekama sistēma, kas pieejama dažādos lielumos un piemērota gan grāmatu, gan CD novietošanai.

Sēdeklis “Omega”

Tas atgādina nelielu izliektu paklāju, ir gatavots no alumīnija, kas pārvilkts ar dabīgu pinumu. Neparasts eksemplārs!

Kumode “Speyside”

Moderna mēbele, kas turklāt ir izvelkama un pārveidojama, Piemērota grāmatu, avīžu un citu priekšmetu novietošanai, jo ir ietilpīga.

Ēdamgalds “Janus”

Īsts mākslas darbs – no maza galdiņa pavisam viegli izvilkt lielu, 275 cm gau galdu, kas nebūt neizskatās liels un masīvs.

Krēsls “Skin chair”

Tam ir pludinātas, ieapaļas formas, un kopumā tas rada harmonisku iespaidu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu