Biksītes ar kofeīnu palīdz notievēt (10)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Biksītes ar kofeīna "pildījumu", kas, kā apgalvo ražotāji, palīdz zaudēt lieko svaru, izrādījušās īsts hīts veļas veikalos.

Veļas ražotājkompānijas "Palmers" pārstāve Klaudija Greifa sacīja: "Dažos veikalos tās izpirka ātrāk, nekā mēs paspējām piepildīt plauktus, un vairākums veikalu tās izpārdeva nedēļas laikā." Pircējiem būs jāgaida, līdz tiek saražotas jaunas biksītes kolekcijai "Slim Fit", jo pieprasījums ir lielāks par ražotāju jaudām. Tās ir izgatavotas pēc īpašas tehnoloģijas un impregnētas ar kofeīnu, kas, pēc Vīnes universitātes uzturzinātnieka Norberta Virglera atziņām, stimulē tauku sadalīšanos. "Kofeīns paātrina vielmaiņu un paātrina tauku sadalīšanos, atbrīvojot taukskābes, kas tiek izmantotas enerģijas radīšanai. Tauki pārvēršas enerģijā par 30 procentiem ātrāk, ja pirms treniņa tiek lietots kofeīns," viņš skaidroja. Revolucionārais izstrādājums pēc izskata atgādina parastas biksītes, tā vienīgā atšķirība ir iestrādātās želatīna mikrokapsulas, kas satur kofeīnu. Cilvēka ķermeņa siltums un kontakts ar ādu ļauj kofeīnam lēnām izplūst no kapsulām. Rezultātus varot just jau pēc triju nedēļu valkāšanas. "Mūsu testi pierādījuši, ka trīs nedēļu laikā šīs biksītes palīdz atbrīvoties no diviem centimetriem katras kājas apkārtmēra," sacīja Greifa.

Komentāri (10)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu