Cilvēce nav viena Visumā: Rumānijā atrasts metāla gabals, kas esot no NLO

Apollo TV
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Sena alumīnija gabala atrašana tiek uzskatīta par «pierādījumu» tam, ka pirms 250 tūkstošiem gadu Zemi apciemojuši NLO, vēsta «FOX news». Tiesa, jāatgādina, ka FOX news īpaši neatšķiras no Krievijas TV kanāliem, kuri regulāri vēsta par NLO šķīvīšiem un citplanētiešiem.

Savādais metāla gabals atrasts 1970. gados Rumānijā, kad tur valdīja komunisti. Tagad Šveices laboratorijā veiktās pārbaudes atklājušas, ka savādā metāla fragmenta sastāvā ir 90 procenti alumīnija un tas ir 250 tūkstošus gadu sens. Alumīniju sāka ražot vien pirms 200 gadiem, tāpēc šis atklājums tiek uzskatīts par sensacionālu atradumu.

Rumānijas Ufologu asociācijas direktora vietnieks Džordžs Kohals vietējiem medijiem sacījis: «Laboratorijas testos noskaidrots, ka tas ir no NLO, jo fragments nav savienojams ar uz Zemes pieejamajām tehnoloģijām.»

Objektu atraduši celtnieki desmit metrus zem zemes kopā ar diviem kauliem. Noskaidrots, ka kauli piederējuši milzīgiem zīdītājiem, kas izmiruši 10 līdz 80 tūkstošus gadu atpakaļ, turpretī no vieglā metāla veidotā objekta izcelsme nav zināma. Īsi pēc atraduma vietējais vēsturnieks Miha Vitenbergers gan esot sacījis, ka objekts patiesībā ir metāla gabals no Otrā pasaules kara lidmašīnas, lai gan tas neizskaidro tā vecumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu