Īstais Bils Geitss pievienojies Twitter (21)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Kā ziņo ārvalstu prese, interneta vietnei Twitter pirms apmēram 15 stundām pievienojies uzņēmuma “Microsoft” līdzdibinātājs un filantrops Bils Geitss (Bill Gates). Jaunizveidotais profils ir oficiāli apstiprināts un nav uzskatāms par vienu no daudzajām viltus personībām sociālajā tīklā.

Lai apstiprinātu savu indentitāti, Geitss kā pirmo tvītu ierakstījis programmētāju aprindu standartfrāzi: “Sveika, pasaule” (Hello World), papildus pievienojot atgādinājumu par paša rakstīto “Bill & Melinda Gates Foundation” vēstuli.

Kā otro tvītu Geitss ir izmantojis pārtvītošanas opciju, publicējot TV sejas Raiena Sīkresta (Ryan Seacrest) teikto par Sarkanā Krusta labdarības akcijas rezultātiem. Geitss arī turpmāk pateicas Sīkrestam par atbalstu Haiti cietušajiem, uzsverot ziedojumu lielo nozīmi.

Tāpat Geitss pārtvītojis Time.com ierakstu par Haiti tiešsaites informācijas avotiem.

Piekto un pagaidām pēdējo tvītu Geitss veltījis @aplusk profilam, kura veidotājs ar 4,5 miljoniem sekotāju, iespējams, ir aktieris Eštons Kačers (Ashton Kutcher).

Pirmo 4 stundu laikā Geitsam pievienojās 25 tūkstoši sekotāju (šobrīd 165 892), kā arī viņš pievienots vairāk nekā tūkstotim dažādu sarakstu (šobrīd 5 219). Vērojot cilvēku interesi, uzņēmēja profila aktivitāte jau tiek salīdzināta ar interneta “melno caurumu”.

Šobrīd Geitss seko 40 profiliem, tostarp uzņēmumiem “Microsoft”, “GatesFoundation”, meklētājam “Bing“, izdevumiem “The Economist“ un “The Huffington Post“, Jordānijas karalienei “Queen Rania“, Eiropas kodolsintēzes pētījumu organizācijai “CERN”, “eBay“ dibinātājam Pjēram Omidjaram (Pierre Omidyar), kā arī amerikāņu aktrisei Ešlijai Tisdeilai (Ashley Tisdale).

Interesanti, vai Geitss uzdrošināsies rakstīt arī par savu privāto dzīvi?

Komentāri (21)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu