Visus "Playboy" žurnālus varēs lasīt internetā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Žurnāls "Playboy" paziņojis, ka ievietos visus 57 gadu laikā izdotos numurus tiešsaistē.

Interneta vietnē i.Playboy.com, kas ērti izmantojama arī planšetdatoru "iPad" lietotājiem, ir iespēja izlasīt jebkuru "Playboy" numuru, kāds vien jebkad ir publicēts, kopumā veidojot vairāk nekā 130 tūkstošus lappušu no 1953 numuriem.

Interesenti varēs aplūkot visas fotogrāfijas, izlasīt intervijas, rakstus un reklāmas materiālus, kas vien jebkad ir publicēti.

Jūnijā interneta vietnē tiks ievietoti arī ekskluzīvi videomateriāli un īpaši ieteikti materiāli no mākslas, dizaina, modes, mediju un tehnoloģiju nozares pārstāvju kolēģijas, kas pazīstama ar nosaukumu "Playboy Commission" ("Playboy" komisija).

"Playboy" interneta vietnes abonēšanas maksa ir astoņi ASV dolāri mēnesī vai 60 dolāri gadā (3,90 vai 29 lati).

Hjū Hefners 1953.gadā dibināja žurnālu, kurā ir aizstāvējis seksuālu brīvību un pilsoņtiesības, vērsies pret Vjetnamas karu, atbalstījis homoseksuālistus un aicinājis legalizēt marihuānu. Tas kļuvis par daudzu vīriešu neatņemamu dzīves sastāvdaļu daudzās pasaules valstīs. 18 valstīs tam ir arī vietējie izdevumi, tostarp arī Latvijā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu