Lattelecom sāk piedāvāt skatītājiem 3D saturu (15)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

No šodienas Lattelecom televīzijas virtuālajā videonomā ir pieejamas filmas 3D formātā, TVNET pavēstīja uzņēmuma sabiedrisko attiecību projektu vadītāja Līga Bite.

3D filmu noma ir unikāla un Latvijā vēl nebijusi iespēja skatīties 3D formāta filmas mājas apstākļos, izmantojot virtuālo videonomu jeb VOD (video on demand) sistēmu. Lattelecom televīzijas biznesa daļas direktore Inga Alika jauno piedāvājumu raksturo kā aktuālu tendenci visā pasaulē, norādot, ka 3D popularitāte arvien pieaugs.

Aktuālākās filmas, kas vēl nesen rādītas kinoteātros, – «Solis augšup 3D», «Karību jūras pirāti: Svešajos krastos», «Nezūdošais ļaunums: Dzīve pēc nāves» u.c. – tagad 3D formātā būs iespējams vērot arī komfortablos apstākļos mājās. Vienas 3D filmas iznomāšana gan nebūs īpaši lēta – 2,10 lati par diennakti.

Lai skatītos kādu no Lattelecom televīzijas videonomas 3D filmām, nepieciešams 3D televizors un 3D brilles un stabils interneta pieslēgums – vismaz 8 Mbit/s, tādēļ ieteicams optiskais internets. 3D filmu noma pieejama Interaktīvās TV abonentiem.

Sākotnēji filmas tiks pārraidītas oriģinālvalodā, nākotnē plānots arī saturs ar latviešu un krievu valodas celiņiem.

Tuvāko nedēļu laikā 3D filmu klāsts tiks papildināts ar tādām filmām kā «Trīs musketieri» («The Three Muskateers»), «Džons Kārters» («John Carter»), «Fantoms» («The Darkest Hour»), «Tintiņa piedzīvojumi» («The Adventures of TinTin»), «Harijs Poters un Nāves dāvesti: Otrā daļa» («Harry Potter and the Deathly Hallows. Part 2»), «Zaļais lukturis» («Green Lantern») un citām.

Komentāri (15)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu