Saeimas tvitera kontam ir pieci tūkstoši sekotāju (2)

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Saeimas «Twitter» konta sekotāju skaits šonedēļ sasniedzis piecus tūkstošus.

Preses centrā norādīja, ka, sekojot Saeimas tvitera profilam, iespējams ātri un vienkārši uzzināt aktuālākos jaunumus Saeimā – komisiju sēžu aktualitātes, Saeimas sēdēs pieņemtos lēmumus, iegūt informāciju par aktuālajiem pasākumiem un konferencēm Saeimā un ātri saņemt atbildes uz jautājumiem par Saeimas darbu. Saeimas mājaslapa caur saitēm tvitera ierakstos apmeklēta vairāk nekā 33 tūkstošus reižu.

Fotogrāfijas Saeimas «Flickr» profilā skatītas vairāk nekā 88 000 reižu. Lielākā interese ir par Saeimā rīkoto Ēnu dienas un Jauniešu saeimas pasākumos tapušajām fotogrāfijām, tāpat liela interese ir par Saeimas nama arhitektūras un interjera fotogrāfijām.

Savukārt «YouTube» interneta vietnē ir pieejami teju 480 videosižetu, kuri tiek ievietoti arī ziņu portālos un citās mājaslapās. Populārākais videosižets Saeimas «YouTube» kanālā ir 2010.gada 4.maija svinīgās sēdes videoieraksts, pavēstīja Saeimas Preses centrs.

Saeimas mājaslapas jaunā versija kopš 2010.gada apmeklēta vairāk nekā 753 tūkstošus reižu, no tiem 260 tūkstoši lapu skatījuši pirmo reizi. Saeimas mājaslapa visvairāk skatīta 2011.gada 2.jūnijā, kad notika Valsts prezidenta vēlēšanas.

Savukārt ikdienā visvairāk apmeklētās sadaļas Saeimas interneta vietnē ir ziņu sadaļa, kā arī iespēja piekļūt Saeimas sēžu audio un video ierakstiem. Tāpat aktīvi tiek izmantota iespēja tiešraidē sekot līdzi Saeimas sēdēm un parlamentā notiekošajām konferencēm un diskusijām.

Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu