Janvāra beigās slēgs One.lv (24)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Nākamgad 31.janvārī tiks slēgts kādreiz krieviski runājošu jauniešu starpā populārais sociālais tīkls un e-pasta serviss «One.lv», teikts paziņojumā, kas redzams pakalpojuma lietotājiem.

Kā slēgšanas iemesls nosaukts « tikai un vienīgi resursu jautājums - pienācīga servisa līmeņa uzturēšanai nav iespēju». «One.lv» sākuma lapā ir ievietoti vārdi «The End» (gals) lapas dizainam raksturīgos «burtu klučos» un apakšā parakstīts datums, 2013.gada 31.janvāris.

«Draugi, «One.lv» pienāk gals - savs, personīgais. Tiesa, tas notiks nevis 21. decembrī, bet gan 2013. gada 31.janvārī. Šī diena būs «One.lv» pēdējā darba diena. No februāra serviss būs pilnībā nepieejams, tādēļ saglabājiet mīļās fotogrāfijas, kopējiet savu saraksti un sūtat e-pastus citās pastkastītēs,» teikts paziņojumā, kas publicēts arī krievu valodā.

Kā informē Krievijas interneta pakalpojumu kompānijai «Mail.ru» piederošā interneta vietne,

līdzšinējiem lietotājiem, kuru galvenā saziņas valoda ir krievu, ieteikts pāriet uz Krievijas un pasaules krieviski runājošo sociālo tīklu «Odnoklassniki.ru»,

kas arī pieder «Mail.ru».

«Turpmāk sarunāties ar draugiem varēs «Odnoklassniki.ru» - tieši tur daudziem «One.lv» lietotājiem ir izveidoti profili,» raksta «One.lv».

Par iespējamu «One.lv» slēgšanu jau pavasarī teica «Mail.ru» viceprezidents Ilja Širokovs,

kas atbild par sociāliem tīkliem.

«»One.lv» joprojām uzturam, bet to vairs īpaši neattīstām. Arī nemeklējam izdevību to pārdot,» Širokovs sacīja un norādīja, ka «esam lietojuši zināmus paņēmienus, lai pārvilinātu cilvēkus no «One.lv» uz «Odnoklassniki», bet to neesam darījuši īpaši stingri. Pieeja bija šāda - ja vēlies papildu funkcijas, ar vienu klikšķi vari pāriet uz «Odnaklassniki», ja ne, paliec «One.lv«. «

«One.lv» uztur firma «Forticom», kura galvenais uzdevums ir sniegt programmēšanas un citu atbalstu «Odnoklassniki.ru». Kompānijas 2011.gada peļņa bija 1,54 miljoni latu, kas ir par 30,6% mazāk nekā 2010.gadā, kad uzņēmums nopelnīja 2,22 miljonus latu. «Forticom» apgrozījums 2011.gadā bija 6,69 miljoni latu, nedaudz mazāk nekā 2010.gadā, kad apgrozījums bija 6,74 miljoni latu.

Komentāri (24)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu