Samsung un Deezer paraksta līgumu par sadarbību Eiropā

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Samsung Electronics šā gada 10. aprīlī paziņojis par jauno sadarbības līgumu ar Deezer, kas ir viens no pasaulē lielākajiem un daudzveidīgākajiem mūzikas straumēšanas pakalpojumu sniedzējiem ar 16 miljoniem aktīvo lietotāju 182 pasaules valstīs.

Līdz ar Samsung jaunā Galaxy S5 viedtālruņa nonākšanu tirdzniecībā Eiropas otrais lielākais mūzikas straumēšanas pakalpojumu sniedzējs dāvās sešu mēnešu bezmaksas piekļuvi Deezer Premium+ pakalpojumam.

Šī noslēgtā sadarbība ievērojami paplašinās Samsung ierīcēs pieejamā mūzikas satura kvalitāti un daudzveidību, bez reklāmsatura nodrošinot piekļuvi Deezer katalogam ar vairāk nekā 30 miljoniem dziesmu.

«Saskaņā ar pētījumu kompānijas Snapshot sniegto informāciju, 34% viedtālruņu lietotāju ir iecienījuši klausīties mūziku sporta aktivitāšu laikā, līdz ar to mēs esam ļoti priecīgi par Deezer pievienošanos Galaxy S5 īpašajam aplikāciju dāvanu grozam, kurā vēl ietilpst arī Endomondo, Dropbox, Bloomberg Businessweek+, LinkedIn Business Premium un virkne citu aplikāciju, kuru kopējā vērtība pārsniedz 500 eiro,» skaidro Māris Ķikāns, Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Baltijas valstīs.

Deezer kompānijas vadītājs Aksels Daučezs papildina: «Šī ir ļoti nozīmīga sadarbība. Samsung rada vienas no inovatīvākajām ierīcēm pasaulē, savukārt mēs piedāvājam visintuitīvāko un personalizētāko mūzikas straumēšanas pakalpojumu, kopā sniedzot vislabāko mūzikas baudīšanas pieredzi.»

Deezer ir straumēšanas pakalpojums, kas nodrošina augstvērtīgu audio kvalitāti (320 kbit/s) un ērtu piekļuvi mūzikas ieteikumiem, par kuriem rūpējas Deezer mūzikas redaktoru komanda, kas 16 miljoniem aktīvo lietotāju ik mēnesi ļauj noklausīties no 30 līdz 60 stundām populārākās mūzikas. Šis piedāvājums pircējiem nodrošina papildu pakalpojumu aptuveni 40 eiro vērtībā. Detalizēta informācija par pakalpojuma pieejamību jāprecizē pie mobilā operatora.

Deezer TOP 10 dziesmas Latvijā martā

Atskaņošanas saraksts:

1 No sevis vairs nav bail - The Sound Poets

2 Happy (From Despicable Me 2) - Pharrell Williams

3 Jubel - Klingande

4 Shot Me Down - David Guetta

5 Sex on Fire - Kings of Leon

6 Supersoaker - Kings of Leon

7 Under Control - Calvin Harris

8 Midnight City - M83

9 Counting Stars - OneRepublic

10 Ho Hey - The Lumineers

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu