Amazon laiž klajā neierobežotu e-grāmatu abonementu (2)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV interneta tirdzniecības gigants «Amazon» piektdien laida klajā neierobežotu e-grāmatu abonementu.

Samaksājot mēneša abonēšanas maksu 9,99 ASV dolāru (7,39 eiro) apmērā, lietotāji var piekļūt aptuveni 600 000 elektronisko grāmatu. Pakalpojumu var izmantot gan «Kindle» e-grāmatu lasītāju īpašnieki, gan arī tie, kuri instalējuši «Kindle» aplikāciju «iPad» planšetdatoros vai mobilajos tālruņos ar «Android», «iOs» vai «Windows» operētājsistēmu.

«Atrast labu grāmatu ir viegli, un nav nekādu laika ierobežojumu,» teikts «Amazon» paziņojumā. «Klienti var izvēlēties tādus bestsellerus kā «Bada spēles», «Vārguļa dienasgrāmata» un «Gredzenu pavēlnieks«.»

Abonentiem būs pieejamas arī apmēram 2000 audiogrāmatas.

Pagaidām pakalpojumu var izmantot tikai ASV dzīvojošie, taču sagaidāms, ka drīzumā tiks pievienotas vēl citas valstis.

«Amazon» izmanto biznesa modeli, ko «Netflix» sekmīgi izmanto filmu un televīzijas seriālu demonstrēšanai, bet «Spotify» tādā veidā ļauj piekļūt mūzikai.

«Amazon» konkurenti ir «Scribd», kas par 8,99 dolāriem (6,65 eiro) mēnesī ļauj piekļūt aptuveni 400 000 grāmatu, kā arī «Oyster», kura 500 000 grāmatu katalogu var izmantot par 9,95 dolāriem (7,34 eiro) mēnesī.

Foto: AP/ScanPix
Komentāri (2)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu