YouTube vietnē rādīs digitālā mārketinga vebināru

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Ceturtdien, 31.jūlijā, «YouTube» vietnē interentiem būs iespēja piedalīties bezmaksas vebinārā par digitālā mārketinga aktualitātēm Latvijā, informēja «Infinitum 8» sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Jurkāne.

Vebināru «Digitālā mārketinga jaunumi Latvijā - SEO aktualitātes, Google Analytics iespējas un unikāls pieredzes stāsts no centrālā «Google» ofisa ASV» vadīs mārketinga speciālists Aigars Armanovs, «Google» sertificētais treneris Egils Boitmanis un «Google Analytics» speciālists Jānis Birģelis.

Vebinārā tiks iztirzātas tēmas, ko mēs varam mācīties no pasaules prakses un pieredzes; kas noticis pēdējā laikā digitālā mārketinga vidē, kam jāpievērš uzmanība.

Speciālisti aplūkos pēdējā laika tendences un mēģinās tās «tulkot». Vebināra laikā tā dalībniekiem būs iespēja uzdot jautājumus un iesaistīties online diskusijā.

Vebinārs norisināsies 31. jūlijā plkst.11 tiešsaistes sesijā «YouTube» kanālā.

Reģistrācija vebināram un plašāka informācija

Vebināra tiešsaistes sesija «YouTube» kanālā

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu