Seniori var pieteikties bezmaksas datorapmācībām; jau pieteikušies 5000 dalībnieku

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka / LETA

Pieteikšanās šī gada «Lattelecom» sociālās iniciatīvas «Pieslēdzies, Latvija!» senioru bezmaksas datorapmācībām noslēgsies 30.septembrī, informēja uzņēmumā.

Līdz ar tradicionālā mācību gada sākumu «Pieslēdzies, Latvija!» kursi aktīvi norisinoties visā Latvijā un turpināsies līdz visu reģistrēto interesentu apmācīšanai.

Bezmaksas apmācībām joprojām var pieteikties ikviens interesents pēc 50 gadu vecuma, darba dienās no plkst.8 līdz 21, zvanot pa bezmaksas tālruni 80000822 vai aizpildot reģistrācijas anketu internetā «www.piesledzieslatvija.lv «.

«Lattelecom» Sabiedrisko attiecību nodaļas projektu vadītāja Līga Bite skaidro, ka daudzviet Latvijas skolās vasarā norisinājās remontdarbi, tādēļ līdz ar septembri skolas ir atvērtas ne vien jauniešiem, bet arī «Pieslēdzies, Latvija!» senioriem. Dažviet, īpaši Rīgā, uz apmācībām ir izveidojusies rinda, bet uzņēmums atgādina, ka apmācīti tiks visi.

Apgūt datora un interneta zināšanas kursos šobrīd vēloties jau gandrīz 5000 dalībnieku. Turklāt līdz pat novembra beigām iepriekšējo gadu absolventi pasniegs bezmaksas konsultācijas datora un interneta lietošanā arī «Lattelecom» klientu apkalpošanas centros-veikalos. Divas reizes nedēļā - trešdienās un sestdienās no plkst.10 līdz 14 - konsultācijas notiks veikalos Jelgavā, Jēkabpilī un Rīgā - «Origo» un «Damme».

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu