IBM piedāvā jaunu sociālās sadarbības rīku «IBM Verse»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

IBM šodien publisko jaunu bezmaksas-maksas (freemium) biznesa e-pastu, kurš lietotājiem sniedz jaunu veidu, kā, realizējot projektus, izcelt kritiski svarīgos uzdevumus, ātri atrast pareizos cilvēkus un informāciju, informēja uzņēmumā.

IBM kopumā investējis 100 miljonus ASV dolāru dizaina inovācijās un jaunajā rīkā apvieno «mākoņa», analītikas, sociālās un drošības platformas.

Foto: Publicitātes foto

«IBM Verse» piedāvājot tūlītēju kontekstu par konkrēto projektu, kā arī par cilvēkiem un komandām, kas pie tā strādā.

Globālais celtniecības materiālu nozares līderis «Cemex» bija viens no pirmajiem klientiem, kas piedalījās projekta izstrādē jau agrīnā «beta» stadijā.

«Cemex» tehnoloģiju vadītājs Džilberto Garsija skaidro, ka kopējais dizains un vizuālais izskats uzreiz piesaistījis uzmanību. «Jums tiek sniegts kalendāra un citu aplikāciju apvienojums, kas ļauj dalīties un kontaktēties ar cilvēkiem. Man pat ir grūti to vairs saukt par e-pastu. Tā ir tikai viena no lietām, ko IBM sniedz ar «Verse«,» uzsver uzņēmuma pārstāvis.

«IBM Verse» ļaujot attiecīgās nozares ekspertiem ar diviem vai mazāk klikšķu dalīties ar zināšanām jebkurā sociālajā vidē, organizācijas iekšienē vai ārienē. Tā vietā, lai atbildētu šaurai e-pasta grupai, projekta vadītājs var dalīties ar saviem viedokļiem kā bloga ierakstu visai projekta komandai, ar iespēju deleģēt un izsekot svarīgām darbībām, kas uzdotas individuāliem komandas locekļiem.

Jaunā produkta «beta» versija būs pieejama atlasītam klientu un partneru lokam 2014.gada novembrī.

Bezmaksas-maksas (freemium) versija, ko piedāvās «IBM Cloud Marketplace», būs pieejama 2015.gada pirmajā ceturksnī. «IBM Verse» arī būs pieejams kā aplikācija gan «iOS», gan «Android», lai nodrošinātu, ka mobilajiem lietotājiem kustībā ir tās pašas iespējas kā stacionāro datoru lietotājiem.

Foto: Ekrānšāviņš

Kā ziņots, informācijas tehnoloģiju (IT) koncerna IBM Latvijas filiāle pērn nopelnījusi 1,12 miljonus eiro, kas ir par 10,4% mazāk, nekā uzņēmums nopelnīja pirms gada, liecina «Firmas.lv» informācija.

SIA «IBM Latvija» pērn krities arī apgrozījums. Uzņēmums 2013.gadā apgrozījis 6,98 miljonus eiro, kas ir par 4,5% mazāk nekā 2012.gadā, kad firmas apgrozījums sasniedza 7,3 miljonus eiro. Par vienu procentpunktu kritusies arī uzņēmuma rentabilitāte - no 17% uz 16%.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu