Tallina neplāno piedāvāt bezvadu internetu sabiedriskajā transportā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Igaunijas galvaspilsētas pašvaldība neplāno piedāvāt bezvadu interneta pieeju Tallinas sabiedriskajā transportā, ceturtdien vēstīja Igaunijas sabiedriskā raidorganizācija ERR.

Tallinas vicemērs Tāvi Āss sacīja Tallinas jauniešu domes Sociālās komisijas sēdē teica, ka sabiedriskā transporta galvenais uzdevums ir pēc iespējas ātrāk pasažierus nogādāt no viena punkta otrā.

«Vidējais viena pasažiera brauciena ilgums ir 3,1 kilometrs. Tādēļ investīcijas jaunu iekārtu iegādē un ar tām saistītie papildu izdevumi mums nešķiet jēgpilni. Ne mazāka nozīme ir arī straujajai mobilā interneta attīstībai, kā pakalpojumus pašlaik piedāvā dažādi operatori,» viņš paskaidroja.

Tallinā sabiedriskā transporta tīklu pilsētas reģistrētie iedzīvotāji var izmantot bez maksas, bet pārējiem pie sabiedriskā transporta vadītā par viena brauciena biļeti ir jāmaksā 1,60 eiro. Tāpat ir iespējams iegādāties dažāda veida biļetes tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu