Nākotne pieder uzņēmumiem, kas pratīs izmantot «Internet of Me» iespējas

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: PantherMedia/Scanpix

Nākotne pieder tiem uzņēmumiem, kas pratīs izmantot «Internet of Me» - arvien personificētākās informācijas par lietotāju - pavērtās iespējas, šodien Rīgā notiekošajā «SAP Inovatīvo risinājumu forumā» sacīja informācijas tehnoloģiju (IT) «Accenture Latvijas filiāle» vadītājs Maksims Jegorovs.

Kā norāda Jegorovs, turpinot attīstīties lietu internetam, aizvien vairāk ierīču tiek pieslēgtas tīklam, un tās rada aizvien personificētāku informāciju par lietotāju. Tāpat tehnoloģijas ļauj ražotājam vairāk komunicēt ar pircēju. «Tā mēs ieejam «Internet of Me» ērā, kur, sekmīgi apstrādājot pircēja datus, pārdevējs var atrast personalizētu pieeju katram klientam,» piebilst Jegorovs.

«Pašlaik ieejot veikalā, mēs esam anonīmi pircēji, taču tehnoloģijas to maina,» turpina Jegorovs. «Drīz lielajām veikalu ķēdēm, pateicoties tehnoloģijām, ar pircēju būs tikpat laba saikne kā agrāk mazajos veikaliņos.»

«Ja pārdevējs zina, kas esat, ko esat pircis, tas var palīdzēt ar personificētu padomu, piedāvāt tieši konkrētajam pircējam paredzētu akciju,» saka Jegorovs. «Latvijā jau darbojas «Rimi» aplikācija ar personificētām akcijām - tas ir tikai sākums.»

«SAP Inovatīvo risinājumu forums» vienkopus pulcē vairākus simtus Latvijas lielo un vidējo uzņēmumu augstākā līmeņa vadītāju, uzņēmējdarbības virzienu un IT lēmumu pieņēmēju, iepazīstinot tos ar inovācijām biznesa tehnoloģijās.

«Accenture» ir starptautisks vadības konsultāciju, tehnoloģisko pakalpojumu un ārpakalpojumu uzņēmums, kas apkalpo savus klientus 120 pasaules valstīs. Uzņēmumā strādā ap 319 000 cilvēku 52 pasaules valstīs. «Accenture Latvijas filiāle» dibināta 2002.gadā. Patlaban «Accenture Latvijas filiāle» ir lielākais IT uzņēmums Latvijā pēc darbinieku skaita, nodrošinot darbvietas vairāk nekā 500 IT speciālistiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu