Samsung jau šogad var izlaist jaunu flagmani Galaxy S7

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kopš Samsung pašreizējā viedtelefonu klāsta flagmaņa S6 un tā izliektās versijas S6 edge prezentācijas ir pagājuši aptuveni 4 mēneši. Tomēr nākamās Galaxy paaudzes S7 debija notiks nākamā gada sākumā vai pat vēl šī gada laikā.

Viens no iemesliem, kādēļ Samsung varētu pasteigties ar jaunā flagmaņa izlaišanu, ir vājie pašreizējo flagmaņu pārdošanas rezultāti, atsaucoties uz Dienvidkorejas medijiem, vēsta Newsru.com. Jo īpaši Samsung pārdošanas apjomus kavējot Apple, kas savu viedtālruņu jaunākās iterācijas izlaiž dažus mēnešus agrāk. Tā vismaz uzskatot Dienvidkorejas kompānijā.

Saistībā ar to dienvidkorejieši esot pārskatījuši jaunumu izlaišanas grafiku un S7 izstrādisākuši divus mēnešus agrāk. Tas dos iespēju Samsung jaunos telefonus izlaist jau šā gada nogalē, tādējādi samazinot Apple pārsvaru, kas iPhone 6s un 6s plus plāno atklāt un laist pārdošanā rudens ievadā.

Var atzīmēt, ka tīmeklī ir parādījušās ziņas par Samsung plāniem izlaist tā dēvēto fabletu jeb lielizmēra viedtālruniGalaxy S6 Edge Plus.Šī viedierīce aizvietošot sākotnēji plānotoGalaxy Note 5ar izliektu ekrānu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu