Google piedāvā atsaukt nosūtītu vēstuli

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Sešus gadus pēc testēšanas sākuma interneta gigants Google sāk praksē izmantot un tā servisu lietotājiem piedāvāt funkciju, ar kuru iespējams atsaukt jau nosūtītu vēstuli.

Funkcija «atcelt sūtījumu» no sadaļas Laboratorija ir pārcelta uz vispārējo Google iestatījumu izvēlni. Tas nozīmē, ka Google ir pabeiguši noderīgās funkcijas izstrādi un var piedāvāt to gala patērētājiem.

Google rīku lietotājiem, kas šo funkciju aktivizējuši jau iepriekš, tā turpinās darboties ar līdzšinējiem iestatījumiem, savukārt visiem pārējiem Gmail lietotājiem «atcelt sūtījumu» pēc noklusējuma būs atslēgta, ziņo Newsru.com.

«Atcelt sūtījumu» darbības princips ir ļoti vienkāršs. Ja lietotājs ir nolēmis to izmantot, tad viņam e-pasta pārlūka iestatījumos ir jāizvēlas, ar cik sekunžu aizturi elektronisko vēstuli izsūtīt – 10, 20 vai 30. Attiecīgi Gmail lietotājam būs 10, 20 vai 30 sekundes, lai atsauktu vēstuli un veiktu tajā labojumus vai arī vēstuli nesūtīt vispār.

Eksperimentālo funkciju laboratorijā «atcelt sūtījumu» atradās jau kopš 2009.gada marta. Kāpēc tās ieviešana praksē bijusi tik lēna, Google neskaidro.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Svarīgākais
Uz augšu