Aptauja: mobilo internetu lieto 45% Igaunijas iedzīvotāju

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Mobilo internetu lieto 45% Igaunijas iedzīvotāju jeb par 84 tūkstošiem cilvēku vairāk nekā pirms gada, liecina sabiedriskās doma aptauja, kuru pēc mobilo sakaru kompānijas «Elisa Eesti» pasūtījuma veikusi socioloģisko pētījumu firma «Turu-uuringute».

Aptauja arī rāda, ka 29% Igaunijas iedzīvotāju izmanto planšetdatorus.

Savukārt viedtelefons ir pusei to Igaunijas iedzīvotāju, kuri ir vecāki par 14 gadiem.

Jau vēstījām, ka pēc mobilo sakaru operatora TELE2 aplēsēm jau šā gada sākumā Lavijā mobilā interneta lietotāju skaits varētu būt sasniedzis vienu miljonu jeb 50% no iedzīvotājiem.

Tāpat ziņots, ka pērnā gada nogalē fiksētas maksas neierobežotu interneta pieslēgumu telefonā sāka piedāvāt «Latvijas Mobilais telefons» (LMT), bet kopš 6.janvāra arī «Bite» klientiem ir pieejams tarifu plāns ar neierobežotu internetu.

Līdz ar to visi trīs mobilo sakaru operatori ir ieviesuši pakalpojumu, kurš par fiksētu abonēšanas maksu nodrošina klientiem internetu telefonā bez datu apjoma ierobežojuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu