Ekskluzīvākā vietne tīmeklī - tajā ielaiž pa vienam

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

Tīmekļa dizainers Džastins Foulijs ir izstrādājis un atvēris pasaulē ekskluzīvāko interneta vietni MostExclusiveWebsite.com, kurā interesentus ielaiž tikai pa vienam un tikai uz noteiktu laiku.

Lai iekļūtu minētajā interneta vietnē un uzzinātu, ko tā piedāvā, interesentam vispirms ir jāizvelk kārtas numuriņš. Un tad sākas gaidīšana, jo rinda šobrīd ir visnotaļ gara. Piedevām, kad pienāks interesenta kārta, viņš MostExclusiveWebsite.com varēs caurlūkot tikai 60 sekunžu jeb minūtes garumā.

MostExclusiveWebsite.com saturam nav konkrētas koncepcijas, proti, kad rinda izstāvēta, var tikt parādīta arī tikai kaķa fotogrāfija, raksta Newsru.com.

MostExclusiveWebsite.com

Foulija realizētā ideja ir tik vienkārša un tai pašā laikā arī interesanta, ka tā piesaistījusi ne tikai tūkstošiem ziņkārīgo, bet arī visas pasaules mediju interesi.

Lapas autors atklāj, ka viņš iedomājies, «ja reiz internets tika radīts, lai informācija būtu brīvi pieejama visiem, kā būtu, ja izveidotu lapu, kura darbojas pilnīgi pretēji šim principam».

Kā Foulijs stāstījis izdevumam The Washington Post, interese par lapu ir milzīga. Nepilnu divu diennakšu laikā kopš otrdienas to apmeklējuši 300 tūkstoši cilvēku. No tiem gan rindu izstāvējusi tikai daļa - šā materiāla tapšanas brīdī MostExclusiveWebsite.com apmeklē vien interesents ar kārtas numuru 170 949.

Daudzi gan esot izteikuši vēlmi lapu aplūkot bez rindas, taču Foulijs neesot uzpērkams. «Tiesa, ja man zvanītu prezidents Baraks Obama, es noteikti izdarītu izņēmumu,» - tā Foulijs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu