«Facebook» sasniedz jaunu rekordu – miljards apmeklējumu dienā

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sociālais tīkls «Facebook» ir sasniedzis jaunu apmeklētības rekordu, kad to vienas dienas laikā apmeklēja vismaz miljards cilvēku, pavēstīja «Facebook» dibinātājs un vadītājs Marks Cukerbergs.

«Mēs esam sasnieguši jaunu pagrieziena punktu. Pirmdien «Facebook» lietoja katrs septītais Zemes iedzīvotājs, lai sazinātos ar draugiem un ģimeni,» ceturtdien paziņoja Cukerbergs savā «Facebook» lapā.

«Šī ir pirmā reize, kad esam sasnieguši šo pagrieziena punktu, un tas ir tikai sākums visas pasaules savienošanai,» piebilda Cukerbergs. Viņš arī ievietoja savā lapā video, kas veltīts šim sasniegumam.

«Facebook» tika nodibināts pirms 11 gadiem, un tā lietotāju skaits pirms trim gadiem sasniedza vienu miljardu. Tagad šajā tīklā ir reģistrēti 1,49 miljardi aktīvo lietotāju, kas vismaz reizi mēnesī apmeklē «Facebook», un viņu skaits gada laikā pieaudzis par 13%.

Lietotāju skaits, kas apmeklē «Facebook», izmantojot mobilo telefonu, ir pieaudzis līdz 1,31 miljardam.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu