Pētījums: Visilgāko laiku cilvēki pavada vietnē «Draugiem.lv»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

Pārlūkojot internetu no viedtālruņiem, visilgāko laiku cilvēki pavada vietnē «Draugiem.lv», kurā jūlijā viens lietotājs pavadījis vidēji divas stundas un 41 minūti, liecina interneta izpētes un konsultāciju uzņēmuma «Gemius» dati.

Kā rāda «Gemius» dati, kopumā jūlijā no viedtālruņiem viens lietotājs internetu pārlūkojis trīs stundas un 43 minūtes, visvairāk reižu apmeklējot vietni «Delfi.lv», kas darīts 6,27 miljonus reižu.

Tikmēr planšetdatoru lietotāji internetu pārlūkojuši stundu un 20 minūtes, ilgāko laiku veltot vietnei «Oho.lv», kurā jūlijā viens lietotājs pavadījis vidēji 16 minūtes un 32 sekundes.

Pētījumā izmantoti «gemiusAudience» dati par interneta lietotājiem vecumā no septiņiem līdz 74 gadiem, kas jūnijā pārlūkojuši internetu no mobilajām ierīcēm.

«gemiusAudience» pētījumi tiek veikti, balstoties uz sarežģītu un mūsdienīgu metodoloģiju, kas nodrošina iespēju konstatēt reālo apmeklētāju skaitu, nevis sīkdatnes («cookies») vai IP adreses.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu