«Facebook» paplašinās personalizēto mobilo paziņojumu klāstu

BNS
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Sociālās saziņas vietne «Facebook» paziņojusi par jauniem plāniem personalizētas informācijas nosūtīšanā saviem lietotājiem, mobilo paziņojumu klāstu papildinot ar sporta rezultātiem, jaunākajām laika prognozēm un vietējām ziņām.

Līdz šim visā pasaulē plaši izmantotais sociālais tīkls viedtālruņu lietotājiem ļāva saņemt paziņojumus par draugu veiktajiem ierakstiem, dzimšanas dienām un gaidāmajiem notikumiem.

Savukārt pirmdien Sanfrancisko bāzētā vietne paziņoja, ka tagad šo pakalpojumu klāstā iekļauta arī informācija par vietējiem notikumiem un pasākumiem, brīdinājumi par vētrām un citas laika prognozes, kā arī ieteikumi par televīzijas programmām un apkaimē esošo kino repertuāru.

«Mēs uzklausījām atsauksmes, ka cilvēki vēlētos pievienot nozīmīgu informāciju, kuru viņi var viegli saņemt visu vienā vietā,» teica «Facebook» produktu vadītājs Kīts Peiriss.

Viņš stāstīja, ka vietnes lietotāji varēs personalizēt šos paziņojumus «lietām, kas notiek tuvākajā apkaimē, piemēram, vietējiem pasākumiem un ziņām, kas ir populāras pilsētā, kurā dzīvo».

«Facebook» arī norādīja, ka izmaiņas viedtālruņu ar operētājsistēmām «Android» un «iOS» būs pieejamas pakāpeniski, bet paziņojumu saņemšana būs izvēles.

«Jūsu pašreizējie paziņojumu uzstādījumu nemainīsies, un jūs varēsiet tos pielāgot jebkurā laikā uzstādījumu izvēlnē,» teica Peiriss.

«Mēs turpināsim uzklausīt, kādu informāciju cilvēki uzskata par visnoderīgāko, un, iespējams, laiku pa laikam pievienosim jaunas lietas, no kurām izvēlēties,» viņš sacīja.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu